Vitafoods Europe, dy ditë eksperiencë e pakrahasueshme per çdokënd që merret me industrinë ushqimore

0
169

Sot, me datë 7 maj 2019 po të mbahet në Genevë “Vitafood Europe 2019”, eventi i vetëm dedikuar zinxhirit ushqimor nga prodhimi e deri tek raftet tona. Ky event do t’ju japw shumë mundësi për t’u angazhuar, diskutuar dhe debatuar mbi temat më të rëndesishmë në këtë industri, për t’ju ndihmuar të merrni vendimin e duhur.

Nesë po kërkoni që të provoni ushqimet apo pijet më të fundit, ose shpikjet dhe aplikimet e probiotikëve dhe Omega-3 në “Vitafood Europe”, do të gjeni demostrime të procedurës. Eventi do të mbahet me datë 7-9 Maj 2019 në Palexpo, Gjenevë.

Pse duhet të shkoni?

Zbuloni mbi 1200 furnizues global

Krijoni lidhje të reja më njërëz të kësaj industrie

Do të takoni teknikë dhe ekspertë të industrisë

Zbuloni ‘trand’-et më të fundit

Për më shumë informacion klikoni në vitafoods.eu.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here