Te rejat

Pas tërmetit, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA mobilizon ekspertët e fushës dhe zbret në terren

Menjëherë pas tërmetit të datës 21 shtator 2019 dhe të lëkundjeve pasgoditëse përgjatë këtyre dy ditëve e në vijim, SIGAL UNIQA Group AUTRIA ka...

Tërmeti, Albsig me grupe pune në terren për dëmet e klientëve, pagesa rekord për...

Fatkeqësia më e madhe, tërmeti i ditëve të fundit kaloi. Pas tij, menjëherë nisën reshjet që brenda një natë shkaktuan përmbytjen e qindra banesave...

Libohova: Kompanitë e sigurimeve, fund dëmeve të prapambetura

“Në process, ‘Ligji i Përgjegjësive’, kontroll subjekteve nëse sigurohen apo jo Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë po punon për hartimin e ligji të ri të quajtur...

Tregu i sigurimeve, vazhdon trendi rritës ne pagimin e dëmeve

AMF: Rreth 12 Milionë euro dëme të paguara vetëm në periudhën Janar-Mars 2019 Kompanitë e sigurimeve sa vijnë e rrisin më shumë përgjegjshmërinë ndaj klientit...

4 euro për 10 mijë euro, perse nuk sigurohemi?

“Shëndetin të kemi, të tjerat rregullohen”! Kjo shprehje gjerësisht e njohur dhe e përdorur për shqiptarët, duket se jo gjithnjë gjen pasqyrim praktik kur...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com