Targa për varkat e peshkimit, kjo vdodh vetëm në Shkodër / Foto

0
202

Organizata e Menaxhimit të Peshkimit në Shkodër është tashmë një hap përpara drejt formalizimit të aktivitetit të peshkatarëve. Targimi i varkave shënon një kthesë të rëndësishme për të frenuar gjuetinë e paligjshme në liqen. “Ne synojmë që këtë model ta aplikojmë edhe me organizatat e tjera të peshkimit në vend. Për ata që shkelin ligjin dhe që operojnë jashtë OMP-ve nuk do të ketë asnjë tolerim. Liqeni i Shkodrës mbetet një aset i rëndësishëm në industrinë e peshkimit në vend. Prej shumë vitesh prodhimi është stabël dhe në të njëjtin nivel me atë të para viteve `90, me rreth 1300 ton në vit”, shkruan Ministri i Bujqësisë, Bledi Çuçi në rrjetin e tij social, Facebook.

AlertNews.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here