Mund të mos jeni fans i madh i bananeve por ky lloj i këtij fruti padyshim që do t’ia rrit kureshtjen për ta provuar.

Bananet blu janë të njohura si “akullore” për disa arsye.

Jo vetëm ngjyra kaltër-gjelbër i bën ata unikë por edhe shija. Ata që kanë provuar këtë lloj thonë se shija është e ëmbël dhe e butë. Disa thonë se shijon si vanilja, ndërsa disa të tjerë e kanë krahasuar me shijen e akullores vanilje.

Zakonisht nuk është shumë e lehtë për të  pasur në dorën tuaj një banane të shijshme të tillë, nëse nuk jeni nga ajo zonë ku rriten ata

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here