AlertNews.al është një portal i mirëfilltë lajmesh, një agjenci që ka për qëllim informimin e publikut me lajmet më të fundit, nga vendi, rajoni dhe bota.
AlertNews.al, është portali që do të informojë publikun me lajme të vërteta, të paanshme.
Si një agjenci e pavarur lajmesh, AlertNews.al do të jetë dhe vendi i duhur, ku çdokush mund të denoncojë problemet me të cilat haset, korrupsionin, shkeljen e të drejtave dhe lirive të njeriut, fenomene të ndryshme dhe gjithëçka shqëtësuese. Foto, video, dokumente e gjithëçka që do t’i shërbejë publikut, do të publikohet, pa asnjë cencurë apo filtër.
AlertNews.al do t’i shërbejë në veçanti dhe ndërgjegjësimit dhe edukimit të konsumatorit, në lidhje me sigurinë ushqimore e jovetëm, duke iu dedikuar vetëm atij.
Stafi i ALERTNEWS.AL

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com