Autoriteti Kombetar i Ushqimit duket se ende nuk eshte zgjuar nga “gjumi dimeror”. Po te vini re faqen zyrtare te AKU ne Facebook, prej disa javesh nuk eshte postuar asnje njoftim per detyrat e perditsme te inspektoreve ne garantim te sugurise ushqimore.

Duket qarte qe faqja zyrtare e AKU eshte kthyer ne nje rrjet qe i sherben aktiviteteve te Ministrit te Bujqesise, Çuçi, edhe kur ky i fundit feston 8 Marsin me grate ne Puke, apo kur zhvillon aktivitete qe nuk kane asnje lidhje me sigurine ushqimore apo mbrojtjen/ndergjegjesimin e konsumatorit.

E njejta gje ndodh dhe ne web-in zyrtar, aku.gov.al.

AlertNews.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here