Një pikë grumbullimi skrapi në rrugën Siri Kodra, në Tiranë, është shndërruar në makth për banorët e zonës. Zhurma ditë e natë, vinça që punojnë, kamionë që ngarkohen e shkarkohen dhe karroca e kuaj e triçilka që sjellin hekur nga të gjithe cepat e Tiranës, por edhe më gjerë, është panorama në pikën e grumbullimit të skrapit në Rr.Siri Kodra.

Banorët e zonës, të shqetësuar prej vitesh nuk kanë reshtur së ngrituri zërin, shqetësim që e kanë ndarë dhe me AlertNews.al. Megjithë kërkesat për të marrë masa, megjithë shkresat dërguar Ministrit të Brendshëm, të Mjedisit dhe inspektoriateve kompetente që mund të ndërhynin, ende asnjë masë nuk është marrë. Disa herë është denoncuar me foto e video edhe në Komisariatin Dixhital, por as policia s’ka mundur të bëjë gjë. Madje, është vënë në dijeni dhe Kryeministri Rama.

Veç kësaj, denoncuesi thotë se është falsifikuar edhe forma e babait të tij në lidhje me pronësinë e zonës ku ndodhet pika e skrapit e përgjegjëse për këtë është një notere. Banorët nuk kërkojnë as më pak e as më shumë, sesa të gëzojnë të qetë banesat e tyre, të bënjë një natë gjumin të qetë, të shohin fëmijët e tyre të mësojnë apo flenë të qetë. Për këto arsye më minimaliste nga çmund të kërkojë një njeri në shtëpinë e tij, në vitin 2017, banorët kërkojnë ndërhyrjen e shtetit për të marrë masa, që kjo pikë skrapi, ngjitur me banesat e tyre të hiqet prej aty dhe të vihen para drejtësisë të gjithë ata që kanë falsifikuar edhe firmat e banorëve për pronësinë e truallit ku ndodhet pika e grumbulimit të hekurishteve.

Ndërsa qytetarët kanë denoncuar me emra dhe inspektorët, ende nuk është marrë asnjë masë, pika e grumbullimit të skrapit vazhdon punë, ashtu si dhe afro 100 të tilla në të gjithë Tiranën.

 Me poshtre, shkresat e denoncimet…

 SHKRESA DERGUAR MINISTRIT TË BRENDSHËM

 Date. 07-10-2017

Pershendetje zoti minister.

Eshte nje shqetesim prej mese 3-4 vitesh, nje PIKE SKRAPI, e vendosur mes qendrave te banuara, 10-15 metra larg shtepise time, me vendodhje rruga.SIRI KODRA. Une kam dy prinder pensioniste, te cileve ju behet zgjimi ne mengjes ore e pa ore. Sot qe ne oren 07 e 30 min deri ne oren 09 e 30 min u ngarkuan hekurishte me Kamion Vagon me vinc. Lajmerova Policine e Shtetit dy here, ne operatorin 129 dhe Komisariatin DIGITALB, Ata Policia e Shtetit Patrulla e Komisariatit nr. 4 nuk vijne asnjehere ne vendngjarje, kane marreveshje me personat e Pikes se Skrapit Altin e Ali SADIKU, per ti lene ata qetesisht te perfundojne punen e tyre. Personi qe i ka reegulluar Lejen Mjedisore te kundraligjshme kesaj Pike Skrapi, eshte personi SAJMIR BOKA, ka punuar per 4-vite ne Ministrine tuaj te Ekonomise, por eshte edhe pronare i truallit ku ushtron aktiviteti PIKE SJRAPI. E madje zoti SAJMIR BOKA ka bere nje kontrate Qiraje me personat Altin e Ali SADIKU, e ky akt noterial eshte i kundraligjshem pasi emri i babait tim ne kete akt, si bashkepronare ne kete truall mungon. I jam drejtuar Ministrise se Drejtesise per noterin, nuk kane vene ujin ne zjarr.Madje shkresat e mia derguar Ministrise se Mjedisit, Kryeministrise, Agjensia Rajonale e Mjedisit, Inspektoriati i Mjedisit, Komisariati nr.4, Agjensia Kombetare e Mjedisit jane te shumta, dhe te fundit e kam dergar me date 23,22,26-09-2017. Asnje veprim konkret per largimin e PIKES se SKRAPIT.

Ju lutem merrni masa ne largimin e PIKES se SKRAPIT, masa karshi personat SAJMIR BOKA, masa karshi noteres RIDVANA RUCI, masa karshi personave te institucioneve qe nuk zbatojne ligjin, dhe revokimin e LEJES MJEDISORE abuzive.Po ju bashkelidh korespondencen dy here me Komisariatin Digitalb te Policise se Shtetit.

DENONCIMET NË KOMISARIATIN DIXHITAL

Derguar. raportimi KOMISARIATI DIGITALB.Rap. Nr.99921.

Problematika e perseritur e zhurmaveve te kesaj PIKE SKRAPI. Edhe ne kete moment ka zhurma te medha te ngarkimit te hekurishteve me VINC KAMION. Keto zhurma kane filluar qe ne oren 08 te mengjesit. Ne ju mirepresim te na siguroni qetesine publike.

Derguar.raportimi KOMISARIATI DIGITALBRap. Nr.99927

Kam 30 minuta qe kam lajmeruar per zhurmat e medha te nje PIKE SRAPI qe po ngarkon hekurishteve qe prej ores 07 e 30 min ka filluar ngarkimi me VINC KAMION GJIGAD. Kam lajmeruar ne operatorin 129 dhe jam derguar raportimin 99921 ne Komisariatin digitalb, eshte vene shenjen “ZGJIDHUR”quot;,qe eshte genheshter, pasi zhurmat vazhdojne. E keshtu ky aktiviteti zhurmshem vazhdon ngarkon edhe tani hekurishte. Policia e Shtetit nuk ka ardhur akoma ne vendngjarje,e kjo eshte nje taktike e Policise, qe vjen pasi ka mbaruar pune PIKA E SKRAPIT, eshte nje marrjevesht mes Policise Se Shtetit dhe Pikes se Skrapit. Keshtu nuk i sherbehet qetesise publike nga Policia e Shtetit. Zhurmat vazhdojne, Policia e Shtetit nuk ka ardhur.

KERKESE-ANKESE

Date  22-09-2017

Besim Boka

Rruga:”Siri Kodra”
Nr.256/2
Tirane

Tel: 042265312

cel: 0673118897

Drejtuar.                              Ministria  e Mjedisit dhe Turizmit

                                             zoti Belendi Klosi

Drejtuar:                              Agjensia Kombetare e Mjedisit

Drejtuar.                              Agjensia Rajonale e Mjedisit.

Per dijeni:                             Kryeministri i Shqiperise

                                            zoti Edi Rama

Kjo kerkese-ankese eshte ne vazhdim te kerkese- ankesave te shpeshta, drejtuar nga ana ime me poste rekomande, e kerkese-ankesat e fundit te datave, me date 31-01-2017 dhe me date 27-03-2017, perkatesisht  institucioneve Ministria e Mjedisit, Agjensia Rajonale e Mjedisit, Ministria e Drejtesise e per dijeni Kryeministri Shqiperise.

Eshte per te ardhur keq vertete se si orvatem prej 3-4 vitesh, te zgjidh kete problem te kesaj PIKE SKRAPI, (qe vazhdon te shkaktoje zhurma edhe sot qe po Ju shkruaj) e i drejtohem me kerkese –ankesa organeve kompetente si Ministria Mjedisit, Agjensia Rajonale e Mjedisit, Inspektoriati Shteteror i Mjedisit dhe Pyjeve, Drejtoria e Policise se Shtetit, Komisariati Nr.4 i Policise Tirane, kontakte direkt me shefa te Komisariatit Nr.4 te Policise Tirane, inspektore te ISHMP-se, ARM-se, etj, e per turp pasi kane dhene LEJE MJEDISORE totalisht te kundraligjshme per kete PIKE SKRAPI, e qe ushtrohet si aktivitet i kundraligjshem ne bashkepronesine e babait tim, (pa dhene te drejte ligjore nga ana e Tij), keta institucione vazhdojne te mirekordinuar te mbrojne kete aktivitet te kundraligjshem, e me leje mjedisore te kundraligjshme.

Ky aktivitet PIKE SKRAPI, i vendosur ne distanece 10-15 metra larg shtepise time, qe ushtrohet si aktivitet nga e hena ne te diel, orar pa orar, e qe ka 3-4 vite shkarkon me VINC KAMION gjigand hekurishte ore e pa ore, qe ben zhurma te medha, mund te behet shkak per konflikte, e qe organet kompetente bejne te padegjuarin dhe ne me mosveprimin e tyre te qellimshem duken si pale me kete aktivitet te kundraligjshem.

Edhe sot qe po Ju shkruaj ky aktivitet i zhurmshem, shqetesues per familjen time,per prinderit e mi qe jane pensioniste, eshte i madh, dhe mund te behet shkak per koflikt ne rast mosveprimi ligjor.

Ata vazhdojne te ngarkojne hekurishte me VINC KAMION gjigand, madje lene persona te bejne  roje ne rruge ne momentin qe ngarkojne apo shkarkojne hekurishte.

Dua te theksoj se:

Ne dite te ndryshme konstatoj punonjes Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit dhe Pyjeve, (si psh, Juristi i ISHMP-se zoti Enis Tela), te  vazhdojne te kontaktojne me kujdesin e duhur me personat e PIKES se SKRAPIT Altin e Ali Sadiku, per te cilet nuk merr masa karshi PIKES se SKRAPIT, per ta larguar ate ,(PIKEN e SKRAPIT) nga qendrat e banuara, e revokuar Lejen Mjedisore. E keshtu ky aktiviet i zhurmshem vazhdon pune normalisht pa i rene gjemb ne kembe. Te njejten gje bejne edhe punonjesit e Policise se Shtetit, SPZ-te, te Policise Bashkiake, Bashkia Tirane,  te cilet vijne me vonese per zhurmat, madje nuk marrin asnje mase per zhurmat e zhvendosjen e PIKES se SKRAPIT nga qendrat e banuara.

E turpsme eshte se ne pergjigjen me Nr.Prot. 348/1, date 08-02-2017, Drjtoria Rajonale e Qarkut Tirane, me kthen pergjigje, ku nder te tjera me thuhet:

 

……”Nese nga ana e ISHMP Tirane vihemi ne dijeni zyrtarisht se subjekti ka shkelur kushtet e lejes mjedisore , atehere ARM-ja ka detyrimin ligjor per revokimin e lejes mjedisore”…..

E kjo histori sa tallese e mosvepruese e ketyre institucioneve karshi kesaj PIKE SKRAPI,  qe jo vetem japin leje mjedisore ne shkelje te ligjit por jane te afta si institucine ,ne shperdorim te detyres te mbrojne kundraligjshmerine. Ne DISKUN me 6(gjashte) VIDEO dhe FOTO tregohet si nga muaji Tetor-Mars 2017  ne kohe te ndryshme, ngarkohen hekurishte me VINC KAMION gjigand ne mes te dites, e(video dhe foto jane marre nga catia e shtepise time ku ne banojme).

Per mosveprimin e Policise se Shtetit, Komisariatit Nr.4 te Policise Tirane, po ju ve ne dispozicion te gjithe telefonatat qe une kam bere ne operatorin 112 te Policise se Shtetit, raportimet derguar ne Komisariatin Digitalb, e ku tregohen mosveprimet dhe genjeshtrat e Policise se Shtetit, ku ne rastin e zhurmave i kam lajmeruar,e nuk kane ardhur e aq me teper te veprojne ne vendngjarje, e turpshem vertete.

Ajo qe ne menyre te perseritur, i kerkoj autoritetit Tuaj eshte:

 1. Revokimin e Lejes Mjedisore me Prot. 238, date 11-06-2015.
 2. Verifikimin e Largimin e Pikes se SKRAPIT , pasi nuk mund te vendoset nje aktivitet i tille i zhurmshem ne qendrat e banuara.
 3. Marrjen e masave karshi mosveprimit te institucionit te Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit dhe Pyjeve, e sidomos per inspektorin Enis Tela,(per arsyet qe permenda me lart).
 4. Verifikim dhe hetimin, e marrje masash karshi PIKAVE te SKRAPIT anembane,prane qendrave te banuara,te kundraligjshme e shqetesusese me zhurma per banore te ndryshem.

Ju ve ne dispozicion :

 • DISK, me 6(gjashte)video dhe foto ku tregohen me ze dhe figure e filmuar zhurmat nga ngakimi i hekurishteve me VINC KAMION gjigand ne PIKEN e SKRAPIT.
 • 6(gjashte) foto te Pikes se Skrapit.
 • Pergjigje me Nr.Prot. 863/1, date 04-04-2016, Drjtoria Rajonale e Qarkut Tirane.
 • Kerkese-ankese e dates 27-03-2017 e date 31-01-2017.

 

Ne pritje te nderhyrjes Tuaj

 Me respekt                                       Besim  Boka

 

KERKESE-ANKESE

Date  27-03-2017

Besim Boka

Rruga:”Siri Kodra”
Nr.256/2
Tirane

Tel: 042265312

cel: 0673118897

Drejtuar.                              Ministria  e Mjedisit

                                             zoti Lefter Koka

Drejtuar.                              Agjensia Rajonale e Mjedisit.

Per dijeni:                             Kryeministri i shqiperise

                                            zoti Edi Rama

Kjo kerkese-ankese eshte ne vazhdim te kerkese- ankeses drejtuar me poste rekomande me date 31-01-2017, institucioneve Ministria e Mjedisit, Agjensia Rajonale e Mjedisit, Ministria e Drejtesise e per dijeni Kryeministri Shqiperise.

Eshte per te ardhur keq vertete se si orvatem prej 3-4 vitesh, te zgjidh kete problem te kesaj PIKE SKRAPI, (qe vazhdon te shkaktoje zhurma edhe sot qe po Ju shkruaj) e i drejtohem me kerkese –ankesa organeve kompetente si Ministria Mjedisit, Agjensia Rajonale e Mjedisit, Inspektoriati Shteteror i Mjedisit dhe Pyjeve, Drejtoria e Policise se Shtetit, Komisariati Nr.4 i Policise Tirane, kontakte direkt me shefa te Komisariatit Nr.4 te Policise Tirane, inspektore te ISHMP-se, ARM-se, etj, e per turp pasi kane dhene LEJE MJEDISORE totalisht te kundraligjshme per kete PIKE SKRAPI, e qe ushtrohet si aktivitet i kundraligjshem ne bashkepronesine e babait tim, (pa dhene te drejte ligjore nga ana e Tij), keta institucione vazhdojne te mirekordinuar te mbrojne kete aktivitet te kundraligjshem, e me leje mjedisore te kundraligjshme.

Ky aktivitet PIKE SKRAPI, i vendosur ne distanece 10-15 metra larg shtepise time, qe ushtrohet si aktivitet nga e hena ne te diel, orar pa orar, e qe ka 3-4 vite shkarkon me VINC KAMION gjigand hekurishte ore e pa ore, qe ben zhurma te medha, mund te behet shkak per konflikte, e qe organet kompetente bejne te padegjuarin dhe ne me mosveprimin e tyre te qellimshem jane pale me kete aktivitet te kundraligjshem.

Edhe sot qe po Ju shkruaj ky aktivitet i zhurmshem, shqetesues per familjen time,per prinderit e mi qe jane pensioniste, eshte i madh, dhe mund te behet shkak per koflikt ne rast mosveprimi ligjor.

Ata vazhdojne te ngarkojne hekurishte me VINC KAMION gjigand, madje lene persona te bejne  roje ne rruge ne momentin qe ngarkojne apo shkarkojne hekurishte.

Dua te theksoj se:

Ne dite te ndryshme konstatoj punonjes Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit dhe Pyjeve, (si psh, Juristi i ISHMP-se zoti Enis Tela), te  vazhdojne te kontaktojne me kujdesin e duhur me personat e PIKES se SKRAPIT Altin e Ali Sadiku, per te cilet nuk merr masa karshi PIKES se SKRAPIT, per ta larguar ate ,(PIKEN e SKRAPIT) nga qendrat e banuara, e revokuar Lejen Mjedisore. E keshtu ky aktiviet i zhurmshem vazhdon pune normalisht pa i rene gjemb ne kembe. Te njejten gje bejne edhe punonjesit e Policise se Shtetit, SPZ-te, te Policise Bashkiake, Bashkia Tirane,  te cilet vijne me vonese per zhurmat, madje nuk marrin asnje mase per zhurmat e zhvendosjen e PIKES se SKRAPIT nga qendrat e banuara.

E turpsme eshte se ne pergjigjen me Nr.Prot. 348/1, date 08-02-2017, Drjtoria Rajonale e Qarkut Tirane, me kthen pergjigje, ku nder te tjera me thuhet:

 

……”Nese nga ana e ISHMP Tirane vihemi ne dijeni zyrtarisht se subjekti ka shkelur kushtet e lejes mjedisore , atehere ARM-ja ka detyrimin ligjor per revokimin e lejes mjedisore”…..

E kjo histori sa tallese e mosvepruese e ketyre institucioneve karshi kesaj PIKE SKRAPI,  qe jo vetem japin leje mjedisore ne shkelje te ligjit por jane te afta si institucine ,ne shperdorim te detyres te mbrojne kundraligjshmerine. Ne DISKUN me 5(pese) VIDEO dhe FOTO tregohet si nga muaji Tetor-Mars 2017  ne kohe te ndryshme, ngarkohen hekurishte me VINC KAMION gjigand ne mes te dites, e(video dhe foto jane marre nga catia e shtepise time ku ne banojme).

Per mosveprimin e Policise se Shtetit, Komisariatit Nr.4 te Policise Tirane, po ju ve ne dispozicion te gjithe telefonatat qe une kam bere ne operatorin 112 te Policise se Shtetit, raportimet derguar ne Komisariatin Digitalb, e ku tregohen mosveprimet dhe genjeshtrat e Policise se Shtetit, ku ne rastin e zhurmave i kam lajmeruar,e nuk kane ardhur e aq me teper te veprojne ne vendngjarje, e turpshem vertete.

Ajo qe ne menyre te perseritur, i kerkoj autoritetit Tuaj eshte:

 1. Revokimin e Lejes Mjedisore me Prot. 238, date 11-06-2015.
 2. Verifikimin e Largimin e Pikes se SKRAPIT , pasi nuk mund te vendoset nje aktivitet i tille i zhurmshem ne qendrat e banuara.
 3. Marrjen e masave karshi mosveprimit te institucionit te Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit dhe Pyjeve, e sidomos per inspektorin Enis Tela,(per arsyet qe permenda me lart).
 4. Verifikim dhe hetimin, e marrje masash karshi PIKAVE te SKRAPIT anembane,prane qendrave te banuara,te kundraligjshme e shqetesusese me zhurma per banore te ndryshem.

Ju ve ne dispozicion :

 • DISK, me 5(pese)video dhe foto ku tregohen me ze dhe figure e filmuar zhurmat nga ngakimi i hekurishteve me VINC KAMION gjigand ne PIKEN e SKRAPIT.
 • Dy foto te Pikes se Skrapit.
 • Pergjigje me Nr.Prot. 348/1, date 08-02-2017, Drjtoria Rajonale e Qarkut Tirane.
 • Kerkese-ankese e dates 31-01-2017.
 • Kerkese-ankese e dates 05-02-2017, drejtuar me poste rekomande, si dhe dy ankesat derguar me e-mail , date 31-01-2017 dhe date 02-02-2017, Sherbimit te Ceshtjes se Brendshme dhe Ankesave Ministria e Brendshme

 

Ne pritje te nderhyrjes Tuaj

 Me respekt                                       Besim  Boka

 

KERKESE-ANKESE

Date.31-01-2017

Besim Boka

Rruga:”Siri Kodra”
Nr.256/2
Tirane

Tel: 042265312

cel: 0673118897

Drejtuar.                              Ministria  e Mjedisit

                                             zoti Lefter Koka

 Drejtuar.                              Agjensia Rajonale e Mjedisit.

Drejtuar..                             Ministrit te Drejtesise

                                            zoti Petrit Vasili

Per dijeni:                             Kryeministri i shqiperise

                                            zoti Edi Rama

 Ne vazhdimesi te kerkese-ankeses se dates 16-11-2015, derguar me poste rekomnde Minstrit te Mjedisit zotit Lefter Koka dhe Agjensise Rajonale te Mjedisit, dhe ne pamundesi te zgjidhjes se problemit te kesaj Pike Skrapi, dua te vazhdoj te them se:

Problematika eshte nje PIKE SKRAPI,  cila eshte vendosur  prej 3-4 vitesh,vetem rreth10- 15-metra  larg shtepise time, mjaft i zhurmshem,mjaft shqetesuse per ne,ku mbledh hekurishte papasterti nga gjithe Tirana.Gjithashtu ka rene dy here zjarr ne kete PIKE SKRAPI.Ky aktivitet ushtrohet nga personat Altin e Ali SADIKU,dhe ushtrohet ne pronen e zotit Sajmir Boka,ky i fundit punon ne Ministrine e Ekonomise.Deri ne muajin Maj 2015, per dy vite me rradhe, ky aktivitet eshte ushtruar ne menyre te fshehur, ilegal. Une per zhurmat qe kishim ore e pa ore, dhe papastertite nga ana anes,kam njoftuar shpeshhere me telefonata apo me shkresa derguar me poste rekomande,organet kompetente, Policine e Shtetit,Komisariatin nr.4 apo Policine Bashkiake, e ata ne vend qe te largonin kete PIKE SKRAPI,uleshin kembekryq me zellumqaret e pinin KAFE.

I jam drejtuar me kerkese-ankesa nje sere institucionesh,perfhire edhe Inspektoriatin Shteteror te Mjedisit dhe Pyjeve, pikerisht me date  16-11-2015,date 01-12-2015 dhe date 27-01-2016.

Por cuditerisht  asnje interesim dhe pergjigje zyrtare nga institucioni i Inspektoriatit  Shteteror te Mjedisit.

Me shkresen pergjigje me Nr.1950/1. Prot, date 06-04-2016, cuditesrisht dhe ne menyre te padrejte, me thuhet:

…..”Persa ju kemi sqaruar,si dhe referuar kompetencave te tona,pretendimet tuaja nuk qendrojne dhe nuk jane te bazuara ne ligj”….

Kjo eshte pergjigje jo e drejte, pasi pretendimet e mia qendrojne, kjo tregohet me se miri me ane te fotove qe po ua ve ne dispozicion, ku ngarkohet ore e  pa ore hekurishte me VINC  KAMIONI te madh, kjo ndodh vetem 10-15 metra shtepise time ,po verifikimet e punonjesve te ISHMP-se, jane te pasakta,abuzive, e ne sherbim te mbrojtjes se Lejes  Mjedisore me Nr.Prot. 238, date 11-06-2015, te dhene ne kundershtim me Ligjin, Nr. 10440, date 07-07-2011,”Per vleresimin e ndikimit ne mjedis ” dhe ligji Nr. 10448, date 14-07-2011, “Per Lejet e Mjedisit” si dhe  Udhezimi i  Ministrit te  Mjedisit, me Nr.Prot 8896 ,date 02-12-2016,ligje qe ishin ne  fuqi ne kete periudhe te viteve 2013-2015, ku aktiviteti ishte ilegal.

Para pak kohesh shkova vete te interesohesha per problematiken e PIKES se SKRAPIT ,qe une i kisha derguar me poste rekomande  Inspektoriatit  Shteteror te Mjedisit dhe Pyjeve, por u perballa me personin qe kish shqyrtuar keto tre kerkese ankesa ,por qe ka miqesi me keta persona qe ushtrojne aktivitet te kesaj PIKE SKRAPI.E  keshtu qe kerkese ankesat e mia ,nuk ishin shqyrtuar e nuk dihesh se ku kishin perfunduar.Ky inspektor e kish zyren ne katin e pare,e quhesh Enis Tela.Ai me pas me provokoi e me shau me fjalet me te ndyra te fjalorit,duke i thene edhe rojeve te me kapnin e te me nxirrnin perjashta nga territori me force.

Vertete keta zyrtare qe perdorin shprehje rrugacereske punojne ne zyrat e shtetit?

Ne date 19-05-2015,para noteres Ridvana Ruci,midis paleve,qeradhenese Sajmir Boka, Merita Boka, Menduhie Boka, si dhe qiramarresit Altin Sadiku ,eshte lidhur Kontrata e Qirase ,me Nr 3452 Rep dhe Nr 1073 /2 Kol, e kjo kontrate eshte eshte nje akt notarial i kundraligjshem bere nga notere Ridvana Ruci, pasi mungon emri  babait tim Hajredin Boka, qe eshte bashkepronare ne kete truall.

(Kjo sipas  pergjigjes  me Nr.Prot.B-15012 /1, date 13-11-2015,te Policise Bashkiake).

 1. Revokimin e Lejes Mjedisore me Prot. 238, date 11-06-2015.
 2. Verifikimin e Largimin e Pikes se SKRAPIT , pasi nuk mund te vendoset nje aktivitet i tille i zhurmshem ne qendrat e banuara.
 3. Marrjen e masave karshi institucionit te Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit,e sidomos per inspektorin me mbiemrin “TELA”,(per arsyet qe permenda me lart)
 4. Largimin e aktivitetit e “riparim i paisjeve elektroshtepiake”,pasi eshte nje aktivitet qe ushtrohet ne bashkepronesine e babait tim Hajredin Boka,e Kontrata e Qirase eshte e kundraligjshme.
 5. Marrjen e masave karshi noteres Ridvana Ruci.

Ju ve ne dispozicion :

 • Dy foto te Pikes se Skrapit.
 • Pergjigja me Nr.1950/1 Prot, date 06-04-2016, te ISHMP-se.
 • Pergjigja Nr. Prot 863/1 , date 04-04-2016, te AKM-se.
 • Kontrata e Qirase ,me Nr 3452 Rep dhe Nr 1073 /2 Kol, notere Ridvana Ruci.
 • Dokumenti i pronesise shoqeruar me harten treguese.

Ne pritje te nderhyrjes Tuaj

Me respekt

Besim  Boka

………………………………………..

Shenim:   Kjo leter u shkrua nga i biri i zotit. Hajredin Boka,zoti. Besim

                 Boka, i paisur prej Tij me  Prokuren e Pergjithshme me Nr.4119/2180,

                date.05.10.2009

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here