Endacaku, “cirk” mbi kazanët e mbeturinave për…

0
345

Teksa “lufta e milionave” është shtrirë nga Tirana në Vlorë dhe Elbasan, pritja e arrestimit te mundshëm të Saimir Tahirit, apo “shkrirja” e Policisë së Elbasanit, e çon mendjen tonë larg. Madje,  më larg të politikbërësve të këtij vendi, duke jovetëm lënë pas dore, por edhe harruar, qindra mijëra të tjerë që kanë nevojë emergjente. Siç e shikoni në këto foto të realizuara në Lagjen “Kombinat” të Tiranës, një endacak “bën cirk” mbi kazanët e mbeturinave për të siguruar një kafshatë bukë të hedhur aty. E të tillë, janë më qindra në të gjithë vendin.

©AlertNews.al

19.10.2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here