Ekskluzive / Si i pagoi AKU 3.3 miliardë lek në 2018, nuk u mbrojt dot as në gjykata për çështjen “Primalat”

Një nga skandalet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, është pagesa e një shumë afro 3,3 milioard lekë (të vjetra) për kompaninë Milky sh.p.k, ish-Primalat, me administrator ortakët Arjan Ndraxhi dhe Ermonela Gumi, sipas ektraktit të QKB. Kjo kompani fotoi gjyqet ndaj Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, për çështjen e vitit 2013 ndaj qumështit Primalat, e cila … Continue reading Ekskluzive / Si i pagoi AKU 3.3 miliardë lek në 2018, nuk u mbrojt dot as në gjykata për çështjen “Primalat”