Duka, Kokomani e Vila Shehi triumfojnë në konkursin e verërave, Subashi dhe Shkalla për vajin e ullirit – FOTOGALERI

“Rruga e verës dhe e vajit të ullirit”. Kështu u quajt aktiviteti i shndërruar tashmë në traditë, i zhvilluar të shtunën në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë dhe zhvillimit Rural. Kompanitë më të njohura në prodhimin e vajit të ullirit, si dhe kantinat më të njohura, ishin pjesë e një konkursi. Një juri profesionistësh dhe … Continue reading Duka, Kokomani e Vila Shehi triumfojnë në konkursin e verërave, Subashi dhe Shkalla për vajin e ullirit – FOTOGALERI