Denoncimi/Keku Luppo me kokrra paralizuese

0
980

Një denoncim ka ardhur në Qendrën Alert dhe emisionin Alert, për kekun Luppo. Një qytetare nga Tirana, denoncon kekun Luppo që ia kanë dërguar nga Italia. Qytetarja shprehet se pasi ka hapur kekun, ka parë brenda tij disa kokrra, që sipas denoncueses janë kokrra paralizuese.

 

Nuk është konfirmuar ende nëse keku i një lloji të tillë gjendet në Shqipëri, por nga një kontroll në google del që një produkt i tillë ndodhet në tregjet tona. Prandaj duhet që Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) të marrë një nismë duke kontrolluar dhe verifikuar nëse keku Luppo ka hyrë nga pikat doganore në Shqipëri. Një produkt I tillë vë ne rrezik sigurinë e konsumatorit.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here