Raporti i KLSH: AKU çoi dëm 875 mijë euro nga BE për sistemin AKUnet...

Sistemi AKUnet i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, i cili shërben si një database për të gjithë operatorët e biznesit ushqimor, për etiketat, inspektimet etj,...

Mbahet në Prizren Forumi i Bashkëinvestimeve dhe Rrjetëzimit, Lazim Destani: Ja si mund të...

Për dy ditë me radhë, në datat 5 dhe 6 korrik 2019, u mbajt në Prizren, Kosovë, Forumi i Bashkëinvestimeve dhe Rrjetëzimit, i thirrur...

Panariti: Ja arsyet e “krizës së qumështit” dhe masat që duhen marrë për ndihmë...

Ish-Ministri i Bujqësisë, Z.Edmond Panariti, në faqen e tij zyrtare në Facebook, ka reaguar pas protestave të fermerëve në zonën e Myzeqesë. Këta të...

Paketa e re fiskale, Presidenti i KASH, Rrapaj: Ja vështirësitë që e bëjnë të...

Paketa fiskale e vitit 2019 ka hyrë në fuqi prej datës 1 janar. Janë përjashtuar nga TVSH-ja shitja e makinerive bujqësore por nga ana...

Helmimi me gaz i grave në Durrës, siguruesit i kërkojnë AMF dhe Kuvendit ndërhyrje...

Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë kërkon plotësimin e kuadrit ligjor nga Autoriteti i Mbrikqyrjes Financiare dhe Kuvendi i Shqipërisë, përmbulimin e rrisqeve në punë....

Presidenti i EUROSIG Group, Kadri Morinaj nderohet në Paris me çmimin “The Best” /...

Një mbrëmjë gala. Jo si gjithë të tjerat. Në kryeqendrën e elitës botërore, sikundër është cilësuar Parisi. Aty ku si çdo vit edhe në...

Interesimi i Danimarkës, konferencë në Tiranë për Qytetet Urbane Inteligjente dhe Industritë e Energjisë...

Ambasada e Mbretërisë së Danimarkës në Kroaci - Këshilli Tregëtar Danez për Shqipërinë, në bashkëpunim me Shoqatën e Autonomisë Vendore dhe Shoqatën e Bashkive...

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, Konferencë Kombëtare mbi Edukimin Financiar

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare do të organizojë më datë 24 maj 2018, Konferencën Kombëtare “Edukimi Financiar”. Konferenca do të paraqesë punime shkencore të realizuara...

IPESA/ Sfidat e fermerëve, nga përshtatja me kërkesat e tregut te siguria ushqimore

TIRANË-Sot përfaqësues të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe projektit “Përmirësimi i performancës dhe cilësisë së shërbimit ekstensiv publik në sektorin blegtoral- (IPESA)",...

Projekti IPESA, bujqësia shqiptare, metodat e informimit të fermerëve dhe sistemi inovativ “Akis”

TIRANE-Nesër në orën 10:00 zhvillohet workshop-i për njohuritë e bujqësisë shqiptare dhe sistemi inovativ “Akis” në kuadër të projektit IPESA. Qëllimi kryesor i seminarit...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com