Pas tërmetit, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA mobilizon ekspertët e fushës dhe zbret në terren

Menjëherë pas tërmetit të datës 21 shtator 2019 dhe të lëkundjeve pasgoditëse përgjatë këtyre dy ditëve e në vijim, SIGAL UNIQA Group AUTRIA ka...

Tërmeti, Albsig me grupe pune në terren për dëmet e klientëve, pagesa rekord për...

Fatkeqësia më e madhe, tërmeti i ditëve të fundit kaloi. Pas tij, menjëherë nisën reshjet që brenda një natë shkaktuan përmbytjen e qindra banesave...

Libohova: Kompanitë e sigurimeve, fund dëmeve të prapambetura

“Në process, ‘Ligji i Përgjegjësive’, kontroll subjekteve nëse sigurohen apo jo Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë po punon për hartimin e ligji të ri të quajtur...

Tregu i sigurimeve, vazhdon trendi rritës ne pagimin e dëmeve

AMF: Rreth 12 Milionë euro dëme të paguara vetëm në periudhën Janar-Mars 2019 Kompanitë e sigurimeve sa vijnë e rrisin më shumë përgjegjshmërinë ndaj klientit...

4 euro për 10 mijë euro, perse nuk sigurohemi?

“Shëndetin të kemi, të tjerat rregullohen”! Kjo shprehje gjerësisht e njohur dhe e përdorur për shqiptarët, duket se jo gjithnjë gjen pasqyrim praktik kur...

EUROSIG, gati të kompensojë viktimat dhe të plagosurit e aksidentit në Tetovë

Kompania e sigurimeve EUROSIG do të paguajë të gjitha dëmet e aksidentit të ndodhur pak ditë më parë në Tetovë, ku pati viktima dhe...

Aksidentet pa autor, Siguruesit dhe Byroja e Sigurimeve akuza policisë, prokurorisë e avokatëve: Iu...

Rritja e numrit të aksidenteve me shkaktarë të paidentifikuar ka shqetësuar kompanitë e sigurimeve në Shqipëri dhe Byronë Shqiptare të Siguyrimeve. Me anë të...

Helmimi me gaz i grave në Durrës, siguruesit i kërkojnë AMF dhe Kuvendit ndërhyrje...

Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë kërkon plotësimin e kuadrit ligjor nga Autoriteti i Mbrikqyrjes Financiare dhe Kuvendi i Shqipërisë, përmbulimin e rrisqeve në punë....

Presidenti i EUROSIG Group, Kadri Morinaj nderohet në Paris me çmimin “The Best” /...

Një mbrëmjë gala. Jo si gjithë të tjerat. Në kryeqendrën e elitës botërore, sikundër është cilësuar Parisi. Aty ku si çdo vit edhe në...

Si u çdëmtua në kohë rekord nga EUROSIG Group helikopteri i rrëzuar në Korçë....

Të jesh i siguruar në një kompani sigurimi, nuk është luks. Madje është nevojë për qetësinë e secilit prej nesh, i cili ka nëvojë...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com