Panariti heq kravatën, selfie dhe ecje në supërfermën agroturistike në Pogradec – FOTO/VIDEO

Ministri i Bujqësisë, duhet i mahnitur nga një superinvestim i vërë përgjatë një viti në fermën Agro-Farm në Pogradec. Gjatë vizitës në këtë fermë...

16 milionë dollarë mbështetje për fermerët, prioritet produktet autoktone

Së shpejti nisin aplikimet për skemat e reja financiare në mbështetje të fermerëve shqiptarë. Në fillim të muajit maj do të nisin aplikimet për...