Kompania zviceriane “Penzoil”, padi Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë për tenderin e gazit LPG

Çështja e një tenderi të shpallur nga Ministria e Ekonomisë dhe Financave, “Për Legalizimin e Instrumentave Matës...”, është kthyer në mollë sherri mes këtij...

Protesta e fermereve ne Lushnje per uljen e rimbursimit te produkteve bujqesore primare

Këto janë pamjet e sotme në Lushnjë, ku qindra fermerë  nga Berati, Lushnja, Fieri, kavaja, Shkodra e zona të tjëra të Shqipërisë protestuan kundër...

Video/ Biznesmeni dhe filantropi Lazim Destani, përkrah Presidentit Meta në 575-vjetorin e Besëlidhjes së...

Filantropi dhe biznesmeni i njohur shqiptar, Z.Lazim Destani, i pranishëm në festimet e 575-vjetorit të Bësëlidhjes së Lëzhës, është shfaqur në krah të Presidentit...

Ligji për TVSH, prodhuesit në krizë financiare: Nuk do grumbullojmë qumësht as produkte tjera

Me datë 3 dhjetor 2018 Kuvendi ka miratuar ligjin nr. 96/2018 ‘Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 92/2014, “Për tatimin mbi vlerën...

Lazim Destani, çfarë nuk dini për Ambasadorin e Kauzës Shqiptare

Lazim Destanin, njerëzit moti kohë e njohin si profil biznesi, por në këtë shtjellim me shkas, theksi është në anën më fisnike të medaljes,...

Samiti i Diasporës, “Shqiponja e Artë” dhe “Ambasador i Kombit”, dy çmime prestigjoze për...

“Shqiponja e Artë” dhe “Ambasador i Kombit”. Këto janë dy çmimet e larta që iu dhanë një prej figurave më të spikatura të diasporës...

Ambasadori Soreca në Pogradec: BE e angazhuar për bashkëpunimin ndërkufitar Shqipëri-Maqedoni, për liqenet Ohër...

“Këtë të shtunë ia kushtuam bashkëpunimit ndërkufitar, financuar nga BE, midis Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut në rajonet e liqeneve të Prespës dhe Ohrit”. Bashkimi...

Targa për varkat e peshkimit, kjo vdodh vetëm në Shkodër / Foto

Organizata e Menaxhimit të Peshkimit në Shkodër është tashmë një hap përpara drejt formalizimit të aktivitetit të peshkatarëve. Targimi i varkave shënon një kthesë...

Drafti/ Gati shkrirja e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Çfarë ndodh me inspektoriatet tjera?

Në qeveri po përgatitet një draft, që ka të bëjë me riorganizimin e Trupave Inspektuese të Inspektorateve Shtetëror ekzistues, Agjencive dhe Drejtorive, të cilat...

Albanian Food Indystry: Të ndërmerren masa, skema e TVSH po falimenton prodhuesit

Albanian Food Indystry dhe kompani shqiptare, prodhuese e përpunuese, i kërkojnë qeverisë ndërhyrjen e menjëhershme në ligjin për TVSH-në, e cila sipas tyre, i...