Frenohen çmimet, rritje më e ulët edhe për indeksin e harmonizuar

Rritja e çmimeve të konsumit po frenohet edhe sipas indeksit të harmonizuar me vendet e Bashkimit Europian. Sipas të dhënave nga Instituti i Statistikave,...

Tregu kafshëve në Qukës, asnjë përmirësim e ndërhyrje. Zinxhiri i sigurisë, i këputur

Kafshë të pamatrikulluara, disa në rrugën që po shtrohet e të tjera në lëndinat përrreth. Dhjetra femerë që shesin, të tjerë që blejnë e...

25 vjet Lufra, një “gold edition” për të pandashmen e tavolinës tonë…

“Gold edition” në treg e produkteve Lufra në vitin kur kjo sipërmarrje mbushi plot 25 vjet, e pandashme në rrugëtimin tranzitor të familjes shqiptar,...

Sensacionale, 1 nga 5 nga urat më të mira në mbarë botën – FOTO/VIDEO

Urat shërbejnë për një qëllim vendimtar, të lidhin komunitetet anembanë globit, por a keni ndalur ndonjëherë dhe mendoni për arkitekturën e tyre? Ndoshta duhet. Përveç...

Panairi i bujqësisë sjell në Tiranë më të mirat e trojeve shqiptare – FOTO

Nga Veriu i Kosovës e deri në skajin më jugor në Shqipërisë, Konispol, panairi “Puno tokën – Konsumo shqip”, ka sjellë më të mirat...

Ja si mund të paguani më pak për parkimin në Tiranë

Prej datës 16 Mars ka nisur tarifimi i vendparkimeve në disa rrugë të tjera që janë përcaktuar si pjesë përbërëse e Zonës B në...

Ministri Peleshi ngre siparin e programit të financimit IPARD II për bujqësinë. Panariti: Lajm...

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural z. Niko Peleshi, së bashku me Drejtoren e Përgjithshme të AZHBR- së, znj. Frida Krifca njoftuan sot hapjen...

AKU bllokon 10 dyqane mishi e peshku, 17.5 milionë lekë gjoba

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka ushtruar një sërë kontrollesh në kryeqytet, një ditë më parë. AKU ka kontrolluar 16 subjekte të tregimit të mishit,...

Shqiptarët nuk janë aq bujarë sa mendonit/ Studimi

Bujaria, gatishmëria për të dhuruar, për të ndihmuar dhe për të mbështetur të tjerët kanë qenë karakteristikë e shqiptarëve në vite. “Bukë, kripë e...

Taksë e re mbi të ardhurat për të gjitha profesionet e lira

Qeveria shqiptare urdhëroi regjistrimin si subjekte të Tatimit mbi Vlerën e Shtuar të të gjithë profesioneve të lira të regjistruara deri tani si biznes...