Raporti i KLSH: AKU çoi dëm 875 mijë euro nga BE për sistemin AKUnet...

Sistemi AKUnet i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, i cili shërben si një database për të gjithë operatorët e biznesit ushqimor, për etiketat, inspektimet etj,...

Tërheqje dhe depozita në banka, ja sa do t’u marrë Raiffeisen shqiptarëve nga 2...

Duket se kush merr fryme ne kete vend dhe ka nje mundesi sado te vogel, ka per qellim futjen e duarve ne xhepat e...

Inspektorët e AKU në PIK nuk regjistruan mijëra eksporte, miliona lek dëm arkës së...

Në vijim të publikimeve të raportit të Kontrollit të Lartë të Shtetit nga Alertnews.al dhe Qendra “Alert”, një nga problematikat e konstatuara është edhe...

Ekskluzive / Si i pagoi AKU 3.3 miliardë lek në 2018, nuk u mbrojt...

Një nga skandalet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, është pagesa e një shumë afro 3,3 milioard lekë (të vjetra) për kompaninë Milky sh.p.k, ish-Primalat,...

Ekskluzive / AKU bleu Audi 76 milionë lek, nuk bleu kite, aparate vaji dhe...

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka zbuluar se Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka blerë 11 autovetura më shumë sesa kishte planifikuar, mes të cilave...

VIDEO / ALARM!!! Ja si tregtohen mishi dhe bylmeti në Tiranë

Siguria ushqimore vgazhdon të ketë një nga problemet më të mëdha të vendit, një nga rreziqet e përhershme për konsumatorin.  Ndërkohë që një pjesë...

Skandal, gjykata lejon prodhimin e sallamrave e produkteve të mishit pa licencë e jashtë...

Më datë 27 Korrik 2019, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit njoftoi Median dhe Opinionin Publik mbi rezultatet e kontrollit ushqimor në një subjekt tregtar “Magazinë Ushqimore...

Gjirofarm, transport qumështi me bidona plastik në temperatura ekstreme dhe diell

“Kur transportohet për në qendrën e trajtimit dhe/ose përpunimit temperatura e qumështit të ftohur nuk duhet t’i kalojë 10 gradë C, nëse qumështi nuk...

Floida Kërpaçi zbulon mashtrimin ndaj konsumatorit: Analiza ‘fake” të prodhimeve bujqësore

Deklarata për mediat e ish-deputetes së LSI, Floida Kërpaçi. Të nderuar qytetarë, Qeveria po rrënon bujqësinë shqiptare e bashkë me të edhe shëndetin e gjithë popullatës. Fermerët...

Shikoni dy foto dhe kuptojeni si bëhen bukët dhe byrekët. AKU ndërhyn ne Tiranë...

Drejtoria Rajonale e AKU Tiranë dhe Shkodër kontrolle në furra buke, byrektore dhe fast food-e, vendosen 7 gjoba me vlerë totale 2.57 milion lekë...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com