Punësimi ne Shqipërinë Tjetër!

Nga Silvana Begaj Gjermania kërkon inxhinier, saldator, mjekë, infermier...! Gjermania po heq vizat e punës me vendet e Ballkanit! Cfarë "gëzimi" per Shqipërinë! Shqipërinë tonë që kaloi...

Shqipëria Tjetër në vitin 0!

Nga Silvana Begaj* “Nuk ju duket e cuditshme qe kokat e politikes flasin kaq shume per paqen dhe nderkohe pregatiten per lufte?” C. S. King Une refuzoj...

Studimi: Ligji për importin e mbetjeve nuk duhet të miratohet

Në fillim të këtij viti Parlamenti shqiptar ka në plan të marrë vendimin përfundimtar për projektligjin e shumë debatuar për importin e mbetjeve, i...

Mund të na kishte integruar në BE dhe një kokërr ulliri

Nga Danjela Banollari U hodha përpjete nga gëzimi si fëmijë teksa në një supermarket turk mes Gjermanisë gjeta ullinj. Kuptohet jo si ata që kisha...

MË VJEN KRUPË

Nga Dorina Hoxha Prej jush që pështyni  sekrecionet  në rrugë me gjith zellin e kapërdijës që keni në fyt pa menduar se dikush tjetër po...

Nga Gordon Ramsey, te dieta ime

Si përditë, ballafaqimi me pasqyrën nuk të zhgënjen. Je po aty, me sy të fryrë, me flokë të pa krehur, me gojë që të...

Në emër të shoqërisë, mos më dërgoni asnjë e-mail

E përditshmja e secilit e mbushur me punë, edhe e atyre që janë në një punë që te mos bëjnë asnjë punë, e ngopur...

Këshilla të jetuara për ata që duan të humbin peshë pa aktivitet fizik, si...

Të mbushura faqet e internetit me këshilla djetash, bukurie, style, fashion, vajza me fizik marramendës, të cilat trumpetojnë që kirurgjia plastike është e papranishme në...
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com