AKU, qindra inspektime e masa për subjektet në një javë

0
491

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka gjobitur 8 subjekte, 174 të tjera I ka paralajmëruar dhe ka kryer 454 analiza për produkte të ndryshme, Brenda një jave. Raporti është deklaruar nga zyra e shtypit në AKU, sipas të cilës, për datat 28 janar – 1 shkurt 2019 janë kryer  541 inspektime  në terren dhe 1047 inspektime në Pikat Doganore në të gjithë territorin e Shqipërisë.

“Ndër to, vijon më tej njoftimi, 174 paralajmërime, 8 gjoba, si dhe janë kryer 454 analiza në të gjithë vendin“.

AlertNews.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here